Privatni smještaj

KVALITETNO GOSTOPRIMSTVO S DOBROSUSJEDSKOM TOPLINOM.
Visoko personaliziran pristup te ljubaznost i susretljivost okruških domaćina (kako kažu gosti, kvalitetno gostoprimstvo s dobrosusjedskom toplinom!) u kombinaciji sa pomno uređenim objektima privatnog smještaja među kojima ima i pravih malih oaza luskuza, dobitna su formula zahvaljujući kojoj se gosti u Okrug vraćaju i po 10 godina!
Možete birati između luksuznih vila s bazenima, kuća za odmor i moderno opremljenih designer apartmana sa sjajnim pogledom na morsku pučinu dostojnim i najotmjenijih svjetskih ljetovališta – provjerite zašto je privatni smještaj u Okrugu na travel portalima mahom ocijenjen sa laskavih 5 zvjezdica!

Kamp 'Rožac'

SJAJNO ISKUSTVO KAMPIRANJA. Pogledate li promotivni video kampa Rožac, prvo što ćete zamijetiti je da ljepotom ne zaostaje ni za najelegantnijim domaćim destinacijama – naime, on je poput okruške verzije Zlatnog Rata! Kristalno čisto more i dugačka šljunčana plaža u kombinaciji sa mirisnom mediteranskom florom koja pruža bogatu hladovinu, sjajna su pozivnica za posjet, a gostima su na raspolaganju odlično opremljene mobilne kućice i kamp mjesta sa lijepo uređenim sanitarnim prostorom koji zadovoljava visoke higijenske standarde. Unutar kampa mnoštvo je drugih sadržaja, od programa animacije za djecu i odrasle pa do beach bara i restorana, pa nemojte propustiti kušati neke od tradicionalnih dalmatinskih delicija!
Više na http://www.camp-rozac.hr/

Kamp 'Labadusa'

AMBIJENT KOJI VRIJEDI POSJETITI!
Duž prekrasne prirodne uvale, u sjeni borove šume, smjestio se kamp Labadusa.
Da je ova lokacija itekako prepoznata od strane gostiju, dokazuju izvrsne ocjene na strogom Tripadvisoru – ambijent sa kristalno čistim morem i sjajnim pogledom, ljubaznost i susretljivost osoblja, kao i izvrsna konoba u mediteranskom stilu koja nudi domaće specijalitete, ovjenčali su se sve samim superlativima!
Pored kamping mjesta i mogućnosti najma prikolica, ovdje se nude i brojne druge usluge – od rent-a-cara, do organiziranih izleta u atraktivne destinacije u okruženju!
Želite li i Vi otkriti novu dimenziju opuštanja u gotovo netaknutoj prirodi posjetite web stranicu
http://www.labadusa.com/.


Riviera Okrug-Trogir :: Accommodation map